Ev / Haberler / Şirket Haberleri / Web sitemize hoşgeldiniz
Yazar: Yönetici Tarih: Jul 21, 2023

Web sitemize hoşgeldiniz

Suzhou Jinqiao Packaging Container Co., Ltd., Taihu Gölü kıyısındaki Wangting Geliştirme Bölgesi'nde yer almakta olup, kuzeyde modern havaalanı Shuofang Havaalanı ve batıda Şangay-Nanjing Otoyolu'nun bitişiğinde, yoğun Ulusal Karayolu 312'ye bakmaktadır. rahat ve gelişmiş ulaşım. Şirket 2004 yılında kuruldu ve 15 yıldır fıçı yapımında uzmanlaşıyor. Çeşitli demir ve plastik ambalaj kaplarının üretiminde uzmanlaşmış standart bir kuruluştur. Gelişimi ve üretkenliği bütünleştirir. Ürün kapsamı ülkenin her yerindedir ve kullanıcıların çoğunluğu tarafından iyi karşılanmıştır. Yaklaşık iki yıl süren potansiyeli araştırdıktan sonra şirket, üretim ölçeğinde yeni bir seviyeye yükseldi, çok sayıda modern üretim ekipmanı satın aldı ve yıllık üretim kapasitesi 5 milyona ulaştı. Aynı zamanda ISO9001-2000 kalite sistem sertifikasını da geçerek devlet tarafından verilen tehlikeli kimyasal ambalaj kapları için belirlenen sertifikayı ve üretim lisansını almıştır. Aynı zamanda şirket, özel şekilli kutular geliştirmek ve üretmek için profesyonel bir kalıp araştırma ve geliştirme ekibine sahiptir. Giderek sertleşen pazar rekabetinde, şirketin tüm çalışanları güvenlik zamanlarında tehlikeye hazırlıklı, tek yürek ve tek akılda birleşmiş, yüksek kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve anlayışla zorlukların üstesinden gelmeye kararlıdır. itibar. Aynı zamanda tüm meslektaşlarımıza ve müşterilerimize destekleri ve işbirlikleri için teşekkür ederiz. "İnsan odaklı, itibar güvencesi" iş amacına ve "lider olarak iş yapmak, müşterileri hizmetle kazanmak, kaliteyle hayatta kalmak ve bilim ve teknoloji ile gelişmeyi teşvik etmek" iş felsefesine bağlı kalacağız ve tüm kalbimizle yüksek hizmet sunacağız. -Kullanıcıların çoğunluğu için kaliteli ürünler. Kalite ve itibar bizim ebedi arayışlarımızdır.

Ürünler Hakkında:

1. Malzeme: Firmamızın tüm teneke ambalaj varilleri birinci sınıf teneke malzemeden yapılmıştır, iç kaplama sağlamdır ve düşmesi kolay değildir, pas direnci garanti edilir, varil kalınlığı garanti edilir ve deforme olması kolaydır.

2. Kalite: Ambalaj varillerimiz, sevkıyat için ambalaj varillerinin tamamının nitelikli ürünler olduğundan emin olmak için ulusal standartlara göre sıkı hava sızdırmazlık testlerinden, düşme testlerinden ve basınç istifleme testlerinden geçmiştir.

3. Baskı: beyaz kaplama/düz demir gövde rengi/mavi/çok renkli baskı mevcuttur. Baskı rengi parlak ve parlaktır ve müşteri ihtiyaçlarına göre basılabilir. Ayrıntılar için lütfen bize ulaşın!

4. Maksimum günlük çıktı: 20.000 adet/gün, büyük ve acil siparişler kabul edilebilir. Hammaddeler iyi stoklanmıştır ve teslimat garantilidir.

5. Özelleştirilmiş ödeme yöntemi: Sözleşmenin imzalanmasından sonra %50 ön ödeme, kalan ödeme teslimat sırasında teslim edilecektir. Faturalar düzenlenebilir ve tüm tekliflere vergi dahildir ve navlun hariçtir. Want Want fiyatı referans fiyattır. Ayrıntılar için lütfen yöneticimiz Jiang ile iletişime geçin: 17826675627 ayrıntılı görüşme için

6. Kullanım Alanları: Boya, alüminyum macun, boya, su bazlı boya, tiner, tiner, kür maddesi, mürekkep, kesme yağı, pas önleyici madde, motor yağı, yağlama yağı, tutkal, gümüş tozu, alüminyum tozu tutmak için kullanılabilir. , gıda vb. Çeşitli sıvı, yarı sıvı, katı hammaddeler...

7. Firmamız 20 yıldır tamamı tenekeden yapılmış ambalaj varillerinin üretiminde uzmanlaşmıştır. Kimyasal ambalaj endüstrisinde yüksek bir mesleki seviyeye sahiptir ve ülke çapındaki birçok büyük işletmeyle uzun vadeli işbirliği ilişkileri bulunmaktadır. Teneke hammaddesi ticaretinden varil üretimi, işlenmesi, basımı ve satışına kadar. Profesyonel bir kalite kontrol departmanına, satış departmanına sahip olun ve müşterilerle zamanında ve sorumlu bir şekilde iletişim kurun. Şirketimizi ziyaret etmek ve işbirliğine dayalı bir ilişkiye ulaşmak için tüm ortaklarımıza hoş geldiniz.

8. Şirketin yıllık üretimi 50 milyon ambalaj varilinden fazla olan, çeşitli özelliklerde altı üretim hattı bulunmaktadır. İhracat ambalaj yeterlilikleri, tehlikeli ambalaj sertifikasyonu, uluslararası standart ürün markası sertifikaları, kalite yönetim sistemi sertifikaları, matbaa işletme ruhsatları ve diğer niteliklere sahiptir.
TEMAS ETMEK

Temasta olmak